Je kan er niet meer omheen, bomberjacks zijn helemaal in. De korte jasjes zijn perfect voor frisse lentedagen. Maar hoe kan je dit trendstuk combineren ? Zo !

Hakken

Een bomberjack is een stoer item, dus een girly touch kan zeker geen kwaad. Een paar hoge, fijne hakken doet het geweldig. Het is net dat contrast dat je outfit stijlvol maakt !

Sneakers

Toch meer zin in een casual outfit ? Sneakers doen het even goed. Vooral witte sneakers (die passen namelijk bij alles) zijn een topcombinatie met een bomberjack.

Volledig zwarte outfit

Een bomberjack is vaak een echte eyecatcher, dus hou de rest simpel. Een zwarte skinny jeans en een zwart bloesje zijn altijd een stylish combinatie. Saai ? Helemaal niet !

Jeans

Less is more. Een bomberjack in combinatie met een jeans (lichte wassing, donkere wassing, skinny of boyfriend-model) is altijd geslaagd. Enkel jeans met brede pijpen doen het niet goed met een bomberjack. Voor de rest kan je volop experimenteren. Comfy chic !

Leer

De durvers onder ons kunnen eens experimenteren met leren kledingstukken zoals een legging. Het is net die mix aan materialen die het geheel afmaken. Hou de rest van je outfit wel rustig !

Witte t-shirt

Erg basic, maar een topper voor bomberjacks. Het laat je jasje opvallen en geeft een casual chic vibe. Niemand die ziet dat je lang voor de spiegel hebt gestaan.

Leggings

Spelen met verschillende volumes zijn het waard om te proberen. Een legging (hello killer legs) met een iets dikkere bomber geeft een mooi contrast. Bonuspunt : je benen zien er instant langer uit !

Jurkjes

Waarom probeer je niet eens een jurkje onder je bomberjack ? Het girly en het stoere geven een leuke combinatie. Sneakers of hakken ? Allebei een optie ! Sneakers maken het wat meer casual, hakken iets eleganter.

Hoe combineer jij je bomberjack ?

Follow

BANNER JANA