Je hebt er misschien al weken naar uit gekeken; jullie eerste date. Het is ein-de-lijk zo ver, je hebt gewoon een afspraakje met die onwijs knappe hunk. Met deze tips kan je eerste date nooit uit de hand lopen!

1 . Zorg dat je geld bij je hebt

Het kan natuurlijk zo zijn dat je er vanuit gaat dat hij voor je betaald, dat is natuurlijk echt geen probleem. Maar als jij ervoor kiest om eerder naar huis te gaan of hij toch niet voor jou betaald, dan kom jij in ieder geval niet in de problemen!

2. De eerste indruk

Uit een onderzoek is gebleken dat je maar 12 minuten de tijd hebt om een eerste indruk te maken. De date let hierbij vooral op je glimlach, een frisse adem en natuurlijk oogcontact. Zorg er dus voor dat je die drie dingen voor elkaar hebt.

3. Uiterlijk

Het is natuurlijk belangrijk om er op je best uit te zien voor een date. Maar doe dit op een natuurlijke, subtiele manier. Ik denk dat geen een jongen het ziet zitten om met een make-up gezicht te daten. Natuurlijk kies je je kleding uit op basis van waar het afspraakje zich gaat plaats vinden en let op, niet tè sexy. Hij moet ook oog hebben voor wat je te zeggen hebt ;-).

4. De locatie

Een filmpje pakken is natuurlijk hartstikke gezellig en spannend maar je kunt hier helemaal niet met elkaar praten. Kies er dus voor om ergens af te spreken waar je elkaar goed kan leren kennen. Ga bijvoorbeeld lunchen bij die ene leuke tent!

5. Laat troubles en exen voor wat het is

Jullie eerste date hoeft geen bezoek aan de psychiater te zijn. Anders gezegd; deze date hoeft niet te gaan over jullie verleden, dingen zijn gelopen zoals dat is gebeurd en daar kan niks meer aan gedaan worden. Houd de date dus lekker licht en luchtig!

Hebben jullie nog aanvullende tips & tricks?