Iedereen heeft wel een bepaald favoriet geurtje. Of het nu bloemig, fruitig of mannelijk is, er bestaat voor iedereen wel een parfum. Maar wist je dat een geurtje meer over jezelf kan vertellen ? Dit zegt je parfum over je persoonlijkheid !

Kruidige geuren

Houd je van een kruidig parfum ? Jij bent vast super zelfverzekerd, wat enorm sexy is, maar toch met een nochalante ‘je ne sais quoi’. Je bent verzot op exclusieve spulletjes die niemand heeft. Je probeert van alles in het leven te genieten. Een dieet ? Dat is niks voor jou ! Liever genieten van een cocktail op een luxueus stadsterrasje…

Fruitige geuren

Houd je van een fruitig parfum ? Jouw energieniveau is onklopbaar, want je bent erg sportief ingesteld. Je brengt altijd sfeer in huis en een ‘prank’ is jouw specialiteit. Je bent snel uitgekeken op dingen, dus met jou in de buurt is het nooit saai !

Mannelijke geuren

Liever een mannelijke geur ? Jij hebt vast een sterke persoonlijkheid. Een echte ‘girlboss’ ! Je weet wat je wil en bent niet bang om dit duidelijk te maken. Geen té romantische aanpak voor jou, hou het maar lekker simpel. Don’t mess with this girl !

Bloemige geuren

Houd je van een bloemig of poederig parfum ? Een echt meisje-meisje dus ! Alles romantisch en roze is echt iets voor jou. Kant, poederkleurige jurkjes, kraagjes en parelkettingen ? You name it en jij hebt het in je kast hangen. Kleine, fijne cadeautjes zijn je specialiteit. Hoe vrouwelijker je stijl, hoe liever !

Natuurlijke geuren

Houd je liever van een natuurlijke parfum zoals komkommer ? Less is more. Je bent ecologisch bewust en bent zot op de natuur. Ook al regent het, jij zit liever buiten. Een echt down to earth natuurmens die gek is op reizen !

Wat zegt jouw parfum over je persoonlijkheid ?

Follow

BANNER JANA