We hebben er allemaal een hekel aan, maar kunnen het niet tegen gaan. Dan hebben we het over het scheren van onze benen. We hoeven het natuurlijk niet te doen, maar nu het mooier weer wordt hebben we eigenlijk geen keuze..

Als we dan toch alle moed bij elkaar hebben geraapt, of bijgekomen zijn van de mini-hartaanval die je kreeg toen je je hairy legs zag, komen deze gedachten je vast bekend voor!

1. Waarom gebruik ik nu niet iets wat verzacht?!

Scheren is al een ding, maar scheerschuim of gel pakken is ook een big issue. Meestal denken we dat we er met wat water wel vanaf komen, tot we onder de douche vandaan komen. Hallo rode irratatieplekjes!

2. Whooohooo! Is het echt zo lang geleden…?

Of groeit mijn beenhaar opeens ontzettend snel? Hm, misschien moeten we dit toch maar als vast ritueel toepassen.. Hmpf..

3. Waarom kan ik nu nooooit de achterkant van mijn been goed zien?!

Grote kans dat je een stuk bent vergeten, terwijl je er zo zeker van was dat je alles gedaan had! Hoe kan dat nou… Misschien toch maar eens gaan waxen of epileren, dit kan echt niet.. Toch?

[vc_widget_sidebar sidebar_id=”footer6″]

4. OH YEAS! ZO GLAD!

Finally! Heerlijk glad en zacht, het glimt nog net niet. Dit is dat herkenbare moment dat je niet meer van je benen af kunt blijven, als dat wel moet (tijdens het eten bijvoorbeeld) wrijf je alsnog met je benen langs elkaar.

5. WHUT! STOPPELS?!

Uuuuuh, ik had alles gedaan toch? Blijkbaar komt het nog sneller terug dan je dacht. Moeten we dan echt overgaan op dagelijks scheren? FML!

Waar irriteer jij je het meest aan na het scheren van je benen?