image

Vroeger gingen wij altijd kamperen op een camping in Ermelo, en als ik er zo aan terug denk was het eigenlijk altijd ontzettend leuk! Met z’n allen gezellig deelnemen aan activiteiten en nog veel meer. Laatst speurde ik op www.lux-camp.nl en toen dacht ik gelijk weer aan al die leuke campingvakanties die ik vroeger had!

1. Je leert je familie / vrienden beter kennen

Je komt toch weer meer te weten over diegene en het leven die hij of zij leidt. Denk bijvoorbeeld aan dingen die ze meemaken op werk, school of op de sport-/ buurtvereniging. Het kamperen zorgt toch voor een sterkere band!

2. Je geniet van de natuur

Misschien houd je er niet eens echt van, maar wanneer je gaat kamperen wordt je spontaan verliefd op de natuur. Het is altijd ontzettend leuk om campings midden in een mooi natuurgebied te bezoeken, ongetwijfeld dat je het opeens fijn vind uren te wandelen!

3. Met z’n allen spelletjes spelen

Alle oude bordspellen worden natuurlijk ook meegenomen en volop gespeeld. Denk aan Monopoly, Skip-Bo, Levensweg, Mens erger je niet en diverse kaartspellen. Hoe gezellig?!

4. Je hebt rust

De natuur is niet alleen heerlijk om je vakantie te vieren, maar het zorgt ook voor een aangenaam rust-gevoel. Je hebt daadwerkelijk het gevoel dat je even helemaal ‘zen’ wordt.

Ik vond het altijd heerlijk om te kamperen, en zou het graag nog een keertje doen met het mooie weer!