Eerlijk is eerlijk, vrijgezel zijn is niet altijd even leuk. Vooral niet als je vriendinnen regelmatig een date night hebben, en jij weer in je eentje en in je pyjama, Netflix zit te kijken. Maar eigenlijk kun je het ook anders bekijken, aan vrijgezel zijn zitten namelijk ook aardig wat voordelen! Lees verder om er achter te komen welke dat zijn!

1. Je kan lekker in het midden van je tweepersoonsbed slapen én ‘zeesterren’. Armen en benen wijd ligt soms gewoon lekker! Plus, er is niemand die ’s nachts de dekens van je afpikt.

2. Je hebt alle tijd van de wereld voor jezelf. Niemand waar jij rekening mee hoeft te houden en géén stress over ‘of het wel goed gaat..’. HALLO VRIJHEID.

3. Je kunt nog volop flirten en je nummer uitdelen! Met uitgaan kun je gewoon nog je ogen uitkijken zonder je daarna toch een klein beetje schuldig te voelen.

4. Elke zondag naar je schoonouders? No way. Jij zit op zondag gewoon lekker in je pyjama met een dekentje op de bank.

5. Binge watching, sowieso! Girls, Pretty Little Liars, noem maar op. En dat zonder je te hoeven verontschuldigen tegenover vriendlief.

6. Als jij weer eens thuis komt met tien tassen van de H&M, Zara en Mango is er niemand die tegen je zegt ‘wat heb je nou weer gekocht?’ of ‘heb je niet een beetje té veel uitgegeven?’.

7. Je vriendinnen kunnen altijd langskomen. Er is geen man in huis die loopt te zeuren over het feit dat ze alwéér langskomen.

8. De inrichting van je huis/kamer? Exact zoals jij wilt. Geen man die loopt te zeuren over de kussen of de kleedjes.

9. Je hoeft geen compromis te sluiten wat betreft vakantie of een dagje weg. Uiteraard kun je gewoon doen wat jij wilt. Weekend winkelen? Prima!

10. Avondje bankhangen in je pyjama? Je hoeft met niemand de snacks te delen. M&M’s, chips, popcorn, allemaal van jou.

Wat vind jij het leukst aan vrijgezel zijn?