Ben jij niet gezegend met een stel mooie, volle en lange wimpers? Helaas, wij ook niet. Het hele roedeltje van nepwimpers of extensions kennen we inmiddels ook! Maar, met deze handige hacks hoef je die ook niet meer te gebruiken!

Hieronder delen we diverse tips zodat ook jij simpel en gemakkelijk vollere en langere wimpers kunt krijgen!

1. Smeer je wimpers in met olijfolie

Yep, echt waar. Smeer je wimpers voordat je naar bed gaat in met een beetje olijfolie. Dit hydrateert en versterkt namelijk je wimpers. Volgens StyleGaze.com zorgen de nutrienten ervoor dat je wimpers sneller zullen groeien en sterker worden.

[vc_widget_sidebar sidebar_id=”footer6″]

2. Smeer je wimpers in met kokosolie

Inmiddels kunnen we kokosolie overal voor gebruiken, het ruikt lekker en het is ook nog eens de oplossing voor (bijna) alles! Van een geweldige moisturizer naar een DIY tandenbleeker en als het nog niet veelzijdig genoeg was, hydrateert en versterkt het ook nog eens onze wimpers!

3. Vitamine E olie

Inmiddels zweren vele professionele make-up artists en beauty guru’s bij dit middeltje om hun wimpers te plumpen. En als het voor hen goed genoeg is, dan is het dat voor ons ook, nietwaar?

4. De “Lash Accelerating Mascara”

Inmiddels heeft bijna ieder “groot” make-up merk een van deze mascara’s in hun collecties. Bijvoorbeeld de mascara van Rimmel London maakt je wimpers donkerder en is voedzaam voor je wimpers!

Welke producten gebruik jij voor vollere en langere wimpers?