Jeansbroeken, you hate them or you love them. Ze zijn ontzettend makkelijk te combineren, staan iedereen en horen thuis in élke kleerkast. Toch kunnen ze best voor wat irritaties of struggles zorgen !

We weten allemaal dat jeans eigenlijk niet altijd even comfortabel zit. De scheuren vlakbij de binnenkant aan je dijen zijn dan ook onvermijdelijk. Hoe kan het toch dat ze zo snel tevoorschijn komen ? Komt het door het fietsen ? Waren die scheuren maar bij de knieën, dat is tenminste fashionable.

Afzakkende jeansbroek = optrekken + vervelende situaties. Denk maar aan die onvrijwillige camel toe of bilspleet. Jeansbroeken lijken niet gemaakt om al te veel in te bewegen !

We kunnen dagenlang shoppen en tientallen shoppingbags vol krijgen, de perfecte jeans vinden is toch een ander paar mouwen. Te lang, te kort, te breed, te smal, verkeerde wassing…Na 25 pasbeurten heb je met veel geluk een exemplaar gevonden.

De modegoden hebben onze gebeden gehoord en hebben corrigerende jeansbroeken uitgevonden. Het enige minpuntje…Ze blijken nog warmer aan te voelen dan een broek uit fleece (bestaat dat zelfs ?). Zweten, zweten en nog wat zweten.

Waarom lubberen jeans veel sneller uit dan andere broeken ? Iedereen kent het probleem, je hebt de perfecte skinny jeans gevonden en wil hem de volgende dag pronken. Paar uurtjes later en het kniegedeelte hangt al rond je kuiten te zwieren. Hoe kan dit in godsnaam ?!

Vlek op je jeans ? Dan ben je wel gedwongen om hem in de wasmachine te stoppen. Je broek terug aankrijgen na een wasbeurt blijkt plots onmogelijk. Je raakt nog niet met je knie tot in je jeans. Geen paniek, het blijkt een universeel probleem te zijn waarbij je de eerste paar uren niet mag vergeten te ademen.

Waar irriteer jij je aan tijdens het dragen van een jeans ?

Follow

BANNER JANA