Is die lieve jongen wel zo lief als je denkt? Deze signalen helpen je herkennen wanneer het een good-guy is of een gigantische eikel! Want soms, is dat moeilijker dan we denken!

1. Hij wordt boos wanneer je zegt dat ‘ie niet lief is

Iedereen zegt dat toch weleens tegen zijn / haar partner? Wanneer je zegt dat hij niet zo lief is als dat je dacht dat hij was en hij draait door; weet je dat het foute boel is.

2. Hij beledigt je op een ‘lieve’ manier

Kan dat? Ja, dat zijn van die omgekeerde complimenten. Dan zegt ie bijvoorbeeld dat wit je prachtig staat terwijl je zwart aan hebt, zo van, kleed je om. Of; je bent zo grappig als je boos bent” of “je houdt ervan hé, om platte schoenen te dragen?” daarmee bedoelt ie dan dat je hakken aan zou moeten doen. Hmpff..

3. Hij doet aardiger tegen het barpersoneel dan tegen jou

Uhm, hallo! Ik ben hier hoor! I would like to get some attention too!! Als je als een zielige puppy met een pruillip voor hem moet gaan springen voor hij je ook wat aandacht geeft, kun je maar beter je tijd aan iets (of iemand) anders gaan besteden..

4. Hij belt nooit uit zichzelf

Is dat nou zo moeilijk? Hoe maak je anders die minuten op? Trouwens, met WhatsApp kan iedereen gratis bellen, dus waarom bel je niet? Als deze jongen beweert het ‘druk’ te hebben met ‘dingen’ is het overduidelijk dat hij een ** is.

5. Hij wordt boos als ‘ie niet krijgt wat ‘ie wilt

Hij staat misschien nog net niet als een 5 jarige jongen te springen en te schreeuwen, want hij zal en moet dat hebben of krijgen. Is toch van de zotte? Lekker doei hoor..

6. Hij praat graag, maar luistert niet

Dit doen overigens veel jongens, niet zo zeer expres, dat heb je snel genoeg door. Het is irritant, dus dat mag je best zeggen.

7. Hij flirt met anderen als jij hem niet genoeg aandacht geeft

Als hij dit doet, pak dan gelijk je spullen. Dit is egoïstisch en uitermate kinderachtig! Als hij er voor kiest om met anderen te flirten als jij geen tijd hebt, hoef jij ook de tijd die je wel hebt niet aan hem te besteden, come on!

Herkenbaar?

BANNER BIANCA