Netflix, wie heeft er nog geen account? Het is heerlijk om tijdens een regenachtige of koude dag lekker plaats te nemen op de bank, met een dekentje, kop thee om aan een flinke Netflix sessie te beginnen. Maar, om het makkelijker voor je te maken, delen we 5 geniale Netflix hacks!

1. Nooit meer laden

Herken je dat? Je wilt net een film of serie starten, gaat ‘ie eindeloos laden. Of, je bent lekker aan het kijken en precies op een spannend stukje loopt ‘ie vast en begint het laden weer opnieuw. Druk op shift+opt (Mac) of op shift+alt (Windows), klik links om een ‘verborgen’ menu te openen; stream manager. Hierdoor ben je af van dat langzame laden en kun je gerust lekker blijven kijken naar je favoriete films en series!

[vc_widget_sidebar sidebar_id=”footer6″]

2. Subgenres ontgrendelen

Je hebt het idee om lekker een filmpje te gaan kijken, maar je bent in een specifieke bui; je wilt perse een film van dat genre hebben. Je kunt hem alleen niet vinden. Hoe los je dat op? Open Netflix in je browser, klik op een genre en bekijk de url, aan het einde staat een nummer; het enige wat je hoeft te doen is deze te veranderen en je komt talloze andere genres tegen die je op het eerste gezicht niet ziet. Een lijst met genrenummers zie je hier.

3. Profielen op humeur

Zoals je vast weet kun je veel profielen aanmaken, waarschijnlijk heb je hier je gezinsleden in staan. Maar, wat je ook kunt doen is het volgende; maak allemaal profielen aan met verschillende humeuren. Zo kun je -naar je humeur- kijken via het daarbij passende profiel en heb je gelijk de films die je op dat moment leuk vindt!

4. Fancy ondertiteling

Wellicht vind je de ondertiteling niet duidelijk, of gewoon slecht leesbaar. Je kunt via Jouw account -> Jouw profiel -> Ondertiteling de ondertiteling aanpassen; andere kleuren, grootte, lettertype en meer!

[vc_widget_sidebar sidebar_id=”footer6″]

5. Het beste van…

Niet echt een hack maar wel verdomd handig. We kunnen niet meer zonder Netflix, maar de keuze is soms te groot. Op deze website vind je het beste van Netflix, je zult er een hoop films en series vinden waar je nog nooit van hebt gehoord!

Welke Netflix hacks kun jij wel gebruiken?

Follow