Wellicht hebben jullie het al voorbij zien komen op social media, Sassy & Chic heeft een zusje! TRNDZINE is een online magazine speciaal gericht op de interesses en behoeften van een typische twentyandsomething. Benieuwd?

TRNDZINE wordt onderhouden door 4 enthousiaste ladies waaronder ikzelf; Ellen van thegirlnextdoor.nl, Sabine van theblogeditor.com en Roxanne van budgetella.nl.  Dagelijks kun je op TRNDZINE.com terecht voor je dagelijkse dosis inspiratie, gossip en entertainment – voor iedere twentyandsomething wat wils 😉

Wie, wat waar?

Sinds de datum dat TRNDZINE officieel online staat is het online magazine al flink gevuld met leesvoer, dit gaan we natuurlijk in de komende periode alleen nog maar aanvullen!  Zo kun je lezen waar mannen nu écht op afknappen en geven we jou de ultieme tip om s’ morgens sneller wakker te worden. Als deze artikelen echt jouw ding zijn dan kun je misschien ook lezen welke voordeeltjes je uit het drinken van verse muntthee kunt halen of wat dacht je van deze geniale tip om de perfecte krullen te creëren als je slaapt?

Wij zijn met z’n 4en  in ieder geval al heel trots met het nieuwe zusje van onze ‘eigen’ websites. TRNDZINE is niet alleen van ons, maar ook een beetje van jullie, onze favoriete lezers!

Wil je op de hoogte blijven? Neem dan zeker een kijkje op de website https://www.trndzine.com en like ons op Facebook!

Hopelijk tot daar!