Zin in krullen in je haar ? Haal de krultang maar boven ! Toch moet je opletten dat je een van deze fouten gaat vermijden. Het zou zonde zijn van al het werk, niet ? 6 Fouten die jij misschien ook met je krultang maakt !

Je gebruikt je tang te koud

Zijn je haren niet geverfd ? Dan kan je, mits het gebruik van een beschermde spray of serum, de hoogste stand van je tang gebruiken. Het klinkt misschien eng, maar hoe warmer je tang, hoe beter je krullen blijven zitten.

Je gebruikt een te grote krultang voor je beach waves

Groffe, nonchalante beach waves zijn prachtig, maar toch moeilijker dan je denkt. Heb je schouderlang haar ? Een kleinere tang is makkelijker te gebruiken om die nonchalante waves te creëren !

Je gebruikt haarspray als je klaar bent met krullen

Spray de volgende keer wat haarspray voor je aan de slag gaat met je krultang. Dit zorgt voor een extra houvast en maakt je haar luchtiger zonder het te verzwaren.

Je neemt je krultang te lang vast

Zo’n tien seconden per lok is ideaal als je mooie krullen wil. Te kort zorgt ervoor dat je kapsel meteen weer inzakt, te lang beschadigt je haar. Aftellen dus !

Je haar is niet droog genoeg voor je een tang gebruikt

Om veiligheidsredenen is het super belangrijk dat je haar volledig droog is. Gebruik een beschermde spray en ga dan pas aan de slag met je tang.

Je gebruikt een te goedkope tang

Iedereen kent het wel. Je staat in de winkel en de haartools zijn net in de aanbieding. Die van enkele euro’s werkt toch evengoed Think again. Investeer in een krultang van goede kwaliteit. Die werkt meestal beter, gaat langer mee en beschadigt je haren minder.

Welke fout maak jij met je krultang ?

Follow
BANNER JANA
//