Mag je kaarsjes uitblazen in de zomer ? Velen zijn er jaloers op ! Cadeautjes uitpakken in een stralende zon, een lekkere bbq en lange, warme avonden ? Yes please ! Jammer genoeg heeft jarig zijn in de zomer ook wel wat nadelen…Deze struggles herken je vast (ik ook trouwens) !

Je vrienden zijn op vakantie

Het vraagt heel wat plan-en denkwerk van je om een feestje te organiseren waar toch meer dan twee personen heen kunnen. De ene is op vakantie, de andere vertrekt op wereldreis en de derde ? Die heeft al een zomerse bbq in de agenda staan. Jammer !

Je kan niet altijd op het weer rekenen

Je verjaardag buiten vieren, of het nu lekker in je eigen tuin is of op een terrasje, is altijd fijn. Toch moet je tot het laatste moment een plan B hebben. Het weer in de zomer is namelijk zo onvoorspelbaar ! Van hittegolf tot stortbui…Tijdens de zomer kan het allemaal. Om nog maar te zwijgen over de twijfels van je outfit. Te warm ? Te fris ? Moet ik een vestje meenemen ? “Ik wil er nog feestelijk uitzien, want het is mijn verjaardag !”

Je kreeg nooit de gewenste aandacht op school

Verjaren op een doordeweekse dag tijdens het schooljaar ? Ontelbare felicitaties ! Niemand heeft er ooit bij stilgestaan dat jij nooit in de bloemetjes werd gezet. Je bent dan ook jarig in de zomer, dus enkel je besties zijn op de hoogte van jouw speciale dag.

Cadeautjes ? Welke cadeautjes ?

Het is algemeen geweten dat de zomer geen hoogtepunt is voor je spaarrekening. Op reis gaan, sparen voor een reis, leuke tripjes en activiteiten… Gevolg ? Het geld is op dus moet je het doen met een triest cadeautje, “want het echte cadeau volgt nog !”…Sure.

Welke struggle herken jij als je jarig bent in de zomer ? 

Follow

BANNER JANA