Het blijft langer licht, ook worden we niet meer in het pikkedonker wakker. Fijn, dat de lente in zicht is! Bij zo’n vrolijk seizoen waarin de temperatuur zal stijgen, kan niet alleen onze garderobe, maar ook ons huisje wel een update gebruiken. We gaan je een handje helpen!

 Jasje Bloes   Shirt

Met het mooie weer hebben we natuurlijk weer zin in wat vrolijkere kleuren. Je ziet dat de pasteltrend nog niet voorbij is en dat je vooral zachte kleuren tegenkomt – we love it! Je kunt de bloes en het shirt gemakkelijk dragen op een zwarte (skinny) jeans of op een mooie rok!

 Papierbehang Plaid Kandelaarset

Misschien ben je wel toe aan wat nieuws, een nieuw behang bijvoorbeeld. Voor het hele huis, een kamer of maar een gedeelte van een muur. Het maakt allemaal niet uit, kies een vrolijk patroon, mooie kleur of een andere print waar jij gelukkig van wordt! Ondanks het weer al iets mooier begint te worden, is het in de avonduren nogal fris, wil je niet gelijk de verwarming aanzetten? Neem er dan een lekkere plaid bij, je hebt ze in alle soorten en maten (letterlijk!) en daardoor kun je er altijd een vinden die perfect past bij jouw interieur. Daarnaast bespaart het je ook nog eens een hoop stookkosten, haha!

En heb je toevallig nog een tafeltje vrij? Dan is het hartstikke leuk om wat te doen met extra decoratie. Tegenwoordig kun je zóveel vinden, dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet. Deze kandelaarset vind ik erg schattig, de koperkleur is natuurlijk helemaal trendy en staat prachtig op een bijzettafeltje met een marmeren blad.

 Minivaas Schaal Tafellamp

En als we dan toch bezig zijn, zijn wat extra accessoires nooit weg! Een vaas voor mooie bloemen, een schaal om wat extra fruit te eten of een leuke tafellamp om ook ’s avonds niet in het donker te hoeven zitten; zo klein en het maakt zo’n verschil in huis!

Wat zijn jouw favoriete lente items?