Ben jij ook zo dol op het lezen van magazines? Cosmopolitan, Elle, Bazaar, Women’s Health noem maar op, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Hoe cool zou het dan ook zijn als je ze allemaal onbeperkt kunt lezen op je smartphone? Met Maggy heb je al je favoriete tijdschriften altijd bij de hand, hoe dat werkt lees je hier!

Bij Maggy geloven ze erin dat goede verhalen en mooie artikelen je leven verrijken, hun missie is dan ook om de beste verhalen bij iedereen onder de aandacht te brengen.

Om je favoriete magazines goed te kunnen lezen op je smartphone heeft Maggy een speciale app ontwikkeld waarmee je makkelijk kunt navigeren en binnen no-time je favo tijdschriften voor je hebt.

Hoe werkt het?

Ga naar de App Store en zoek naar “Maggy” of klik op het linkje ;-). Start het downloaden en zet ondertussen alvast de waterkoker of het koffieapparaat aan, cause you’ll love this! Wanneer de app klaar is met downloaden kun je gemakkelijk een account aanmaken, je krijgt hierbij een gratis proefperiode van 7 dagen. Wil je langer gratis genieten van al dat leesvoer? Met de voucher “maggyischic” verdubbel je deze proefperiode!

Als je eenmaal je account hebt ingesteld kun je je favoriete magazines selecteren, alle nieuwe artikelen van deze magazines komen dan automatisch in je feed terecht, super handig toch?!

MAGAZINES MAGGY

En verder?

Wanneer je de app opent kom je automatisch bij je feed terecht, hier staan alle artikelen verzameld. Van deze artikelen zie je de foto en een korte samenvatting, ook staat de leestijd erbij vermeld.
Bij het openen van een artikel kun je er ook voor kiezen het artikel op te slaan, erg handig als je nog niet klaar bent met een artikel maar wel snel weg moet, de deur open moet doen of als je gebeld wordt.

Ben je een trouwe lezer van bepaalde magazines, maar ben je ook benieuwd naar wat er nog meer bij je past? Dan is de knop “Ontdekken” ideaal. Hier kun je namelijk aangeven naar wat voor soort artikelen je op zoek bent; showbizz, sport, politiek, tech, crime, gezondheid en nog heel veel meer. Na het kiezen kom je bij allerlei artikelen terecht uit verschillende magazines; zo leer je nog eens nieuwe magazines kennen!

Onze ervaring

Wij zijn dol op magazines en vinden het dan ook zonde om constant naar de winkel te rijden om vervolgens een hoop geld voor neer te leggen. Voor Maggy kun je na je proefperiode kiezen voor een abonnement, hier betaal je 5,99€ per maand voor. Aanzienlijk goedkoper dan een papieren tijdschrift en je kunt ze direct lezen! Tevens kun je ook oude uitgaven bekijken, dat scheelt ook weer opslag in al je kastjes haha!

Deze handige app raden wij je dan ook van harte aan, wij kunnen inmiddels niet zonder! Wil jij de app ook vrijblijvend uitproberen? Vergeet dan niet je proefperiode te verlengen met onze voucher (maggyischic)!

Ben jij net zo enthousiast als ons over deze handige app?

*in samenwerking met Maggy