Hoogstwaarschijnlijk ga je deze zomer naar een festival. Tegenwoordig kun je er dan ook niet onderuit om je iets opvallender te kleden, je haren leuk in te vlechten en je make-up feller aan te brengen. Welke nieuwigheden bestaan er en hoe gebruik je deze? Ik kan je hopelijk nog wat ideetjes bijbrengen met dit artikel. Ga gerust op zoek via Google of Pinterest voor meer foto’s en ideeën.

1.Ombré lipstick

Ga aan de slag met twee kleuren lipstick. Zet de rand van je lippen bijvoorbeeld aan met een donkere kleur en vervaag naar het midden toe. Gebruik in het midden van je lippen een felle en heldere kleur.

2. Diamantjes, parels en glitter

Gebruik diamantjes en/of parels om je gelaat mee te versieren. Maak bijvoorbeeld een lijn met pareltjes boven je wenkbrauwen om ze zo opvallender te maken.

3. Fluo makeup

Je hebt eyeliners in fluo of ‘glow in the dark’. Gebruik deze eyeliners eventueel ook om mooie bolletjes of strepen op je gelaat te tekenen.

4. Blush

Ga volledig wild met het gebruik van je blush. Kies ook voor niet alledaagse kleuren en experimenteer met paarse, appelblauw of zeegroene blush die tot aan je slapen reikt.

5. Ibiza Feathers

Ibiza feathers kan je met behulp van een ringetje vastzetten aan een klein haarlokje. Deze kunnen wekenlang blijven zitten en je kunt =je haren er gewoon mee wassen en kammen, voorzichtig weliswaar.

6. Earcuff, Choker en hoofdband

Dit zijn maar een paar van de typische festival accessoires. Kies een earcuff of choker in een opvallende kleur die bij je outfit past. Ga voor een hoofdbandje dat over je voorhoofd valt, met opvallende diamantjes.

7. Vlechten

Vraag aan een vriendin om je haar nonchalant in te vlechten. Je kunt deze vlechten ook versieren met bloemetjes.

Hebben jullie nog een andere Festival look die jullie zeker gaan gebruiken?

CAROLINE BANNER