Speciaal voor de wintermaanden breidt Etos tijdelijk haar succesvolle Botanical Boost wellness concept uit met een limited edition lijn: Orange blossom & Ginger. Een verkwikkende én ontspannende wellness boost voor ieder moment van de dag. Bye bye winterblues!

Warming energy:

Orange blossom & Ginger

Wees er snel bij en maak kennis met de nieuwste limited edition producten van Botanical Boost Orange blossom & Ginger! Ook nu is weer gebruik gemaakt van de vitale energie van planten. Want net als de overige Botanical Boost geuren ( Jasmine & Vanilla, Elderflower & Raspberry, Lime & Mint) zijn gember en oranjebloesem ingrediënten die daadwerkelijk iets met je doen. Ze verbeteren je stemming en hebben tevens een ontspannend en verwarmend effect.

Gember is verantwoordelijk voor het verwarmende effect. De pittige wortel is als voedsel erg goed voor de spijsvertering en zit vol vitaminen en antioxidanten. En dat niet alleen, gember staat in de Aziatische en Arabische folklore ook bekend als kruidengeneesmiddel. Zo wordt gember gebruikt tegen misselijkheid en zou het goed werken om het geheugen te verbeteren. Daarnaast stimuleert gember de bloedcirculatie.

Oranjebloesem is afkomstig van de bloesem van de Citrus Aurantium Amara (bittere sinaasappel). Het zit onder andere ook in Grand Marnier en wordt soms ook wel Néroli genoemd.

Oranjebloesem is geliefd vanwege haar zonnig geurende, zachte olie die de stemming positief beïnvloedt en een gevoel van vreugde geeft. Gember is een krachtige plant en staat bekend om haar verwarmende effect op lichaam en geest. –

De Hortus Botanicus Amsterdam

Prijsinformatie

Shower Foam € 4,99 per 200ML
Luxe, rijk schuimende douche foam voor een luchtige, weldadige reiniging.

Body Soufflé € 4,99 per 200ML
Volromige, intensief voedende body crème voor een heerlijk zachte huid. Voedt intens, maar versmelt direct met de huid.

Scented Sticks € 7,99 per 150ML
Geurstokjes met een zachte, friszoete geur. Draai het dopje van het flesje, bevestig de ring op het flesje en stop de stokjes in het flesje. Keer de stokjes om, om er nogmaals van te genieten.

Hand Cream € 3,49 per 75ML
Verzorgende handcrème voor zachte en verzorgde handen. Trekt snel in.

Geschenkverpakking Shower Foam & Body Soufflé € 7,99
Prachtig verpakte en luxe verwenbox met een Orange blossom & Ginger Shower Foam en Body Soufflé.

De Etos Botanical Boost Orange blossom & Ginger collectie is verkrijgbaar vanaf heden maar, wees er snel bij want op is op!