Ga je binnenkort met je BFF op vakantie? Misschien voor het eerst, misschien ook niet. Het is in ieder geval iets wat je zeker een keer gedaan moet hebben, lees hieronder waarom!

1. Jullie kunnen eindelijk jullie reisdromen vervullen

Elke keer als jullie iets tegenkwamen beloofden jullie elkaar dat en dat sowieso een keer te gaan doen wanneer jullie daar naartoe zouden gaan. Wanneer is dat gebeurt? Nu kunnen jullie (bijna) alles uit laten komen!

2. Je BFF en jij kunnen prachtige foto’s van elkaar maken

Shotje hier, oh dat is ook een mooie plek! Ja, jouw Instagram feed is na dit tripje weer he-le-maal perfect! Zij weet tenminste waar je foto’s aan moeten voldoen!

3. Jullie gaan tot het uiterste

Het is immers nu of nooit. Van een rots de oceaan in springen, here we come!
4. Jullie zijn eerlijk

Je hoeft niet bang te zijn om haar te vertellen dat het genoeg is en dat je even moet uitrusten. Ze zal je begrijpen en maken wilde plannen voor later!

5. Jullie leren elkaar nóg beter kennen

En je dacht dat je alles al wist! Maar echt, bij het reizen kan je een hele nieuwe kant ontdekken van je BFF!

6. Minder inpakken

Want jullie delen met elkaar! Tsja, waarom ook niet!

7. Jullie vinden hetzelfde leuk

Heerlijk wanneer jullie dezelfde activiteiten leuk vinden. Dit is waar het vaak met je broer(tje) en/of zus(je) botst, ben je met je BFF in je element!

8. Herinneringen voor altijd

Op deze vakantie maken jullie onvergetelijke dingen mee, wedden dat jullie het hier nog steeds over hebben wanneer jullie in het bejaardentehuis zitten?

Ga jij met je BFF op vakantie dit jaar?