Cranberries zijn echte superfoods. Ze zijn voor echt alles in je lichaam goed ! Van ontgifting tot het versterken van je immuunsysteem, 7 redenen waarom je meer van die rode besjes moet eten (of drinken) !

Blaasontsteking-bestrijder

Waarschijnlijk algemeen geweten, maar cranberries zijn vaak een eerste hulp bij blaasontstekingen. De urinewegen worden gereinigd en infecties worden de kop ingedrukt met behulp van deze powerbesjes.

Ontgiften

Cranberries zijn een schoolvoorbeeld van antioxidanten (net zoals blauwe bessen trouwens). Ze boosten je spijsvertering, metabolisme en verteren de giftige stoffen in je lichaam. Een echte detox dus !

[vc_widget_sidebar sidebar_id=”footer6″]

Anti-aging

Zoals gezegd zijn cranberries echte ontgifters. Ze halen giftige stoffen uit het bloed en dus ook uit je huid. Het verouderingsproces van je huid én organen wordt geremd. Double win !

Boost van je immuunsysteem

Schadelijke stoffen (die je immuunsysteem verzwakken en dus ziek kunnen maken) worden tegengehouden door de ontgiftende werking van cranberries. Snel ziek ? Drink elke dag een glas cranberrysap en je zal snel verschil merken.

Mentale boost

Cranberries zijn een bron aan tryptofaan (een zuur dat de aanmaak van serotonine verhoogd, de stof die je een gelukzalig gevoel geeft) dat je mentale toestand verbeterd. Je voelt je opgewekt, hebt minder snel last van stress én er wordt aan het geheugen gewerkt.

Hulp bij huidproblemen

Acne, psoriasis en eczeem kunnen een stuk verbeteren door de werkzaamheid van cranberrybesjes. Een aangepaste behandeling in combinatie met een voldoende inname van cranberry helpt je al een heel eind verder.

Goodbye tandplak

De zuiverende stoffen van de wonderbesjes voorkomen de vorming van tandplak (en verdere tandsteen). Hello Hollywood-smile !

Waar gebruik jij deze superbes voor ?

Follow

BANNER JANA