Ook zo’n fan van gezichtsmaskers, conditioner voor op je haar en een manicure ? Jezelf mooi voelen is een geweldig gevoel. Toch gaan sommigen nog veel verder om zich mooi te voelen. Deze 7 beautybehandelingen zijn raar, griezelig en soms gewoon vies !

Vampierbehandeling

De zogenaamde “vampierbehandeling” werd bekend door, je kunt het al raden, de Kardashians. Tijdens deze behandeling nemen ze bloed af (net zoals je bloed laat trekken bij de dokter) en injecteren ze in je gezicht. Een stralende en frisse teint ? Check.

Een masker van slakken

Slakkenslijm blijkt een wondermiddeltje te zijn voor je huid. Het zit bomvol proteïne (wat extra collageen aanmaakt) dat je huid doet stralen. Een echte hype in Azië, denk maar aan gezichtsmaskers waar slakkenslijm in zit. Toch maar even op slakkenjacht in de tuin ?

Behandeling met bloedzuigers

Een behandeling met bloedzuigers zou je huid jong houden. De griezelige beestjes zuigen bloed op waardoor het lichaam wordt ontgift, huidziektes genezen, gesprongen adertjes verminderen en de bloedsomloop wordt versnelt.

Bijensteken

Injecties met bijengif ? Het bestaat ! Kate Moss zweert bij deze exclusieve behandeling. Bijengif vermindert lijntjes, littekens en rimpels. Vergelijkbaar met botox, maar met een natuurlijker resultaat. Don’t try this at home !

Intieme stoombeurt

Elke vrouw kent het wel, die maandelijkse menstruatiepijn. Al eens een stoombad geprobeerd down under ? Menstruatiepijn vermindert, je vruchtbaarheid zou verbeteren en bacteriën worden de kop ingedrukt. Toch maar eens proberen ?

Schapenplacenta

Last van een droge huid ? Een masker van schapenplacenta zou weleens je redder in nood kunnen zijn. Collageen wordt aangemaakt en je huid krijgt een hydratatieboost. Toch maar een eng gezichtsmasker, niet ?

Stierensperma

Je leest het goed, stierensperma. Glanzende, gezonde lokken krijg je door een behandeling met het goedje. Dan toch maar liever droge puntjes als je het mij vraagt !

Welke bizarre beautybehandeling zou jij durven proberen ?

Follow

BANNER JANA