Eerlijk gezegd heb je nooit een echte reden nodig om te gaan shoppen. Het is gewoon super leuk, ontspannend en nuttig (kuch kuch). Toch een reden / excuus nodig om te gaan shoppen ? Al is het maar om je vriend (of jezelf) iets wijs te maken… Laat je inspireren !

Je voelt je verdrietig door een ruzie met je vriend, je vriendinnen hebben plots een catfight of een examen dat minder goed ging dan je had gedacht ? Juist ja, enkel een nieuw paar schoenen of handtas kan de pijn verzachten.

Je kleerkast heeft dringend een update nodig en je bent niet meer helemaal mee met de laatste trends. Tijd om die nieuwe keypieces te gaan shoppen dus !

Je was al lang op zoek naar een gelijkaardig stuk en guess what, dat leuke jurkje blijkt afgeprijsd ! 10 euro of 0,99 eurocent korting ? Wat maakt het uit, korting is korting in onze shoppinghoofdjes.

Je bent van blondine naar brunette gegaan, dus een perfect excuus om te gaan shoppen. We weten allemaal dat brunettes niet met dezelfde kleuren staan als blondines, toch ? Shoppen maar ! Dan maar ineens in twee kleuren voor als je je bedenkt ? Check.

Je bent al eindeloos lang op zoek naar flatform sandalen in die bepaalde kleur. Enig probleempje, de schoenen die je wil zijn twee maten te groot. Dat lossen we wel op met inlegzolen en zakdoekjes, toch ? Stel je voor dat je nooit meer zo’n schoenen tegenkomt…

Date gescoord ? Tijd om te gaan shoppen dus ! Want een date staat gegarandeerd gelijk aan een nieuwe jurk om je crush helemaal in te pakken. Al die andere jurkjes in je kast ? Welke jurkjes ?

Je bent vroeger klaar met school of je werk en achter de hoek lonken de splinternieuwe collecties voor de zomer. Shoppen ? Nee hoor enkel even rondkijken ! Sure…

 Welk excuus gebruik jij om te gaan shoppen ?

Follow

BANNER JANA