Sommige basisstukken zijn onmisbaar in een kledingkast. Van skinny jeans tot sneakers, bepaalde basics zijn echt de investering waard en zorgen voor eindeloos combinatieplezier. Deze basics moet je alvast scoren tijdens de solden !

Little black dress

Dat een simpel zwart jurkje tot je basics moet behoren, dat weet iedereen natuurlijk. Met een zwart jurkje heb je altijd iets om aan te doen. Chic met hakken eronder, casual chic met sneakers en aangepaste accessoires. Ideaal voor een noodgeval en niet weet wat aan te trekken !

Skinny jeans

Een donkerblauwe wassing past bij letterlijk alles. Een zwarte en witte variant van de skinny jeans zijn natuurlijk ook mooi meegenomen als je fashionable voor de dag wil komen. Basic of net dat tikkeltje chic ? De combinaties zijn eindeloos !

Sneakers

Sneakers zijn niet alleen comfortabel, ze behoren ook tot de essentiële basics in je kleerkast. Met een jeans en t-shirt of onder een jurkje ? Mix & match en sta versteld van de leuke combinaties met sneakers.

Witte blouse

Een witte blouse saai ? Helemaal niet ! Denk uit je comfort zone en kies voor een oversized model of een lage hals. Staat altijd chique en past bij élke leeftijd. Onmisbaar in je basics dus !

Trenchcoat

De klassieke beige trenchcoat zal nooit uit het modebeeld verdwijnen. Ook dit stuk kan je eindeloos combineren en is geschikt voor alle seizoenen van het jaar. Scoren dus ! Kies liefst voor een stof die toch wat tegen de regen kan…

Zwart leren jasje

Net zoals een zwarte blazer is het leren jasje een echte klassieker. Investeer in goede kwaliteit en je zal er jaren plezier van hebben. Casual of chic ? Aan jou de keuze !

Gestreept truitje

Het klassieke blauw-wit gestreepte truitje is een knaller onder de basics. Het staat iedereen en elke celebrity heeft wel een combinatie gedragen als je het even niet meer weet.

Welke basics hangen er in jouw kast ?

Follow

BANNER JANA