Er zijn bepaalde dingen die typisch vrouwelijk zijn. Multitasken, shoppen en ons gelijk toegeven zijn maar een paar voorbeelden. Iedereen heeft natuurlijk haar eigen qualities, maar deze 5 dingen zijn toch typisch voor een vrouw! Deze zaken laten mannen dus aan ons over…

Te kritisch zijn voor onszelf

Hoe vaak ben jij al niet te kritisch geweest voor jezelf ? De gedachten van ‘ik ben aangekomen, ik studeer niet hard genoeg of ik ben er te weinig voor mijn vriendinnen’… Allemaal dingen waar een vrouw zich onnodig druk over maakt. Je bent perfect zoals je bent!

Van de hak op de tak springen

Een grappig verhaal te vertellen aan je vriendinnen? Grote kans dat er twee andere verhalen doorheen worden gemixt. Het is enorm moeilijk om niet af te dwalen tijdens een gesprek, gewoonweg omdat we zoveel dingen te vertellen hebben als vrouw! Over wat hadden we het ook alweer?

Multitasken 

Jezelf opmaken, een belangrijke mail beantwoorden en tegelijkertijd een ontbijtje klaarmaken? Easy peasy voor de ladies We kunnen letterlijk alles tegelijk, zonder ook maar één foutje.

Ons ongelijk toegeven

Het is geen geheim meer dat mannen het erg moeilijk hebben om hun ongelijk toe te geven. Als vrouw heb je zoveel dingen aan je hoofd dat dit echt de discussie niet waard is. Diep vanbinnen weet je toch dat je gelijk hebt? Maar het is wat anders om dat ook effectief toe te geven…

Shop ‘till you drop

Natuurlijk zijn we pro’s in slentershoppen, maar ook doelgericht op zoek gaan naar een item staat op het lijf van een vrouw geschreven. Zoek je een bijpassende riem in een bepaalde kleur met die soort sluiting ? Geef die instructies maar eens aan een man. Juist ja. Een vrouw vindt gegarandeerd wat je nog moest scoren.

Waar ben jij als vrouw heel goed in ?

Follow

BANNER JANA