De summer sale, wie is er niet gek op? Inmiddels kun je in verschillende winkels al terecht voor flinke stapels korting, maar als je net als ons de hele week op kantoor zit, is online shoppen dé oplossing!

Summer Sale

Mocht je binnen nu en enkele weken er toch nog even tussen uit gaan (na de zomervakantie bijvoorbeeld) kun je goed gebruik maken van de summer sale!

summer sale

1. Jumpsuit // 2. Poncho // 3. Schoenen

Je kunt de zomer niet door zonder jumpsuit, niet alleen voor op vakantie, maar ook voor thuis! Ze zijn er in alle kleuren, stoffen en maten en daardoor perfect voor jouw outfit! De poncho is makkelijk om mee te nemen wanneer je een dagje naar het strand gaat. Bijvoorbeeld wanneer je even naar het toilet moet of wanneer je wat te eten gaat halen – even iets anders dan álleen maar je bikini! De schoenen maken je outfit helemaal af, sleehakken zijn zomers helemaal hot en met een leuk patroontje geven ze een classy touch op jouw outfit!


summer sale

1. Lichtroze top // 2. Playsuit // 3. Maxi dress

Zomerse items zijn ontzettend kleurrijk, wat ons ook ee vrolijk gevoel geeft! Deze lichtroze top is erg schattig maar toch elegant. Prima voor een etentje, dagje weg en zelfs voor op kantoor! Net als de jumpsuits zijn de playsuits ook niet te missen, lekker rood en chique. Perfect voor een cocktailparty! En natuurlijk mag ook de maxi dress niet missen in ons lijstje met favoriete summer sale items. Deze maxi dress vormt zich mooi mee met de curves van de draagster en laat ze prachtig uitkomen!

De zomer is nog (lang) niet voorbij, tot die tijd hopen we natuurlijk op prachtig weer met aantrekkelijke sales! Wij shoppen nog even verder!

Welke items zijn jouw favoriet?