Strakke billen zonder sporten ? Het is dus toch mogelijk ! We hebben niet allemaal evenveel tijd om dagelijks te sporten of we zijn niet gezegend met modellengenen. Toch bestaan er een aantal trucjes die je aan stevige benen kunnen helpen. Strakke billen ? Here we come !

Eet niet te veel suiker, zout en verzadigd vet

Misschien een logische tip, maar wel een belangrijke. Suiker, zout en verzadigde vetten stapelen afvalstoffen en vet op in je lichaam. Resultaat ? Putjes in je benen. Kies dus wat vaker voor fruit en groenten.

Voldoende circulatie

Een goede bloedcirculatie zorgt voor strakkere billen. Masseer je billen met een stevige borstel en voorkom cellulitis. Gebruik een scrub om het resultaat te versterken en dode huidcellen te verwijderen. Een scrub op basis van koffie is helemaat hot anno 2016 (dankzij de vochtafdrijvende werking van caffeïne).

Doe mini work-outs 

Door op je werk of school continu te zitten krijg je natuurlijk geen strakke billen. Probeer tussendoor wat oefeningen te doen die je billen verstevigen. Al zittend kun je je bilspieren opspannen, een paar seconden strak houden en dan weer los laten. Een mini work-out en geen kat die het ziet !

Draag niet steeds dezelfde schoenen

Werk aan je bilspieren door af te wisselen van schoenen. Afwisselen tussen platte schoenen en hakken doet je spieren werken waardoor je benen strakker worden. Een ideaal excuus om schoenen te gaan shoppen !

Denk aan de kleine dingen

Gebruik wat vaker je fiets, neem de trap in plaats van de lift…Het zijn de kleine dingen die een verschil kunnen maken. Maak er een vaste gewoonte van en stilaan zal je wel degelijk een verschil merken. Haal dat nieuwe shortje maar alvast uit de kast !

Wat doen jullie voor strakke billen ?

center>Follow


BANNER JANA