Met een jongen spontaan beginnen flirten, het klinkt heel wat makkelijker dan het eigenlijk is. Ongemakkelijke gesprekken, gênante vragen en vreemde blikken en stiltes… Deze dingen herken je vast als je een leek bent in flirten!


Eindelijk een date kunnen scoren ? Tijd voor de paniekaanval rond ‘moet ik hem nou een zakelijk hand geven ? Of een kus ? Drie kussen ?’…Resultaat : vreemde botsingen en per ongeluk het kussen van zijn kin. Ook als de date afgelopen is, denk je nog steeds dat een stevige handdruk de beste optie is voor een geslaagde portie flirten.

Die leuke jongen aan de bar heeft zijn moed bij elkaar geraapt en komt je een drankje aanbieden, inclusief originele openingszin. Je klapt helemaal toe, omdat je er vast van overtuigd was dat hij interesse had in je vriendin. Je hebt geen flauw idee hoe je terug moet flirten, dus ga je maar voor een awkward smile.

Gesprekje aanknopen ? Laat ik het hebben over mijn verzameling kattenbandjes of die slechte pita van om de hoek. Very romantic. Als meneer een open vraag aan je stelt, heb je geen enkel idee hoe je nu juist het gesprek gaande moet houden. Dus stel je maar snel een ja-nee vraag.

Je hebt geen flauw idee wanneer iemand interesse heeft in je. Die leuke jongen ? Die was vast naar het meisje achter je aan het kijken. Bovendien denk je dat hij veel te knap is voor jou of dat je niet interessant bent voor zo’n leuke jongen (wat dus absoluut niet waar is, go get him sister).

Hebben je vriendinnen een blind date geregeld ? Je ergste nachtmerrie. Je weet niet hoe de andere persoon is en bovendien moet je gaan flirten (als hij leuk is natuurlijk) met een onbekende ! Hoe toevallig dat je die avond net ziek in bed ligt of moet studeren voor een belangrijk examen…

Welke flirt-struggle herken jij ?

Follow

BANNER JANA