Daten, het blijft een moeilijk iets. Het vinden van een lief kan soms een erg bumpy road worden. Lees snel verder en ontdek de 5 do’s en don’ts bij online én offline daten!

Gebruik humor (maar overdrijf niet)

Bestaat er iemand die niet op zoek is naar iemand dat je doet lachen? Precies. Gebruik gevatte mopjes of quotes om je date aan het lachen te brengen. Zo wordt het allemaal wat vlotter en zijn jullie sneller op je gemak. Gebruik natuurlijk niet te veel humor, je date moet ook je serieuze kant kennen.

Toon interesse

Door vragen te stellen over hobby’s, studies of andere dingen kom je geïnteresseerd over. Mensen praten graag over zichzelf, dus speel hier op in. Stel originele, leuke vragen (genoeg inspiratie kan je vinden via lijstjes op het internet)!

Geef complimentjes (maar kom niet over als een creep!)

Iedereen krijgt graag een complimentje, toch? Zeg wat je mooi vind aan de andere persoon, wat je gemeenschappelijke interesses zijn, waarom je zo moet lachen…Toch is het belangrijk om niet te overdrijven met je complimentjes. Te veel en te cheesy complimenten zijn helemaal niet geloofwaardig. Niemand wil overkomen als een creep!

Gebruik geen cheesy / cliché openingszinnen

Bepaalde openingszinnen zijn zo out dat ze bijna lachwekkend zijn (denk aan “ken ik jou niet ergens van?”). Wees gewoon jezelf, durf de eerste stap zetten en hou je niet krampachtig vast aan ingestudeerde zinnetjes. Die werken NOOIT !

Denk aan je privacy

Of je nu iemand online of offline hebt leren kennen, privacy blijft een gevoelig punt. Je kent nooit 100% de bedoelingen van de ander. Wees voorzichtig met intieme informatie en het doorsturen van foto’s. Vooral bij online daten pas je beter op. Je weet nooit zeker wie er achter het scherm zit!

Wat is jouw ultieme datingtip? 

Follow


BANNER JANA