Denk jij ook nog weleens terug aan vroeger, zowel aan de leuke als minder leuke dingen? Natuurlijk vooral het eerste, je zult vast heel wat kattenkwaad hebben uitgehaald! Deze 5 komen je vast bekend voor!

1. De haren van je poppen knippen

Ja, ze moesten er allemaal aan geloven. Jij als kapper in opleiding (nja soort van dan) wilde oefenen om de mooiste kapsels te knippen en hoe meer poppen je daarvoor had, hoe beter. Helaas is het nooit wat geworden…

2. Stiekem in de pumps van je moeder lopen

Zodra mamalief even was vertrokken speurde jij naar de mooie pumps. Want echt, jij moest er vroeg of laat ook in leren lopen! Jammer genoeg waren ze flink wat maten te groot…
3. Niet kunnen slapen voor je verjaardag of voordat je op vakantie ging

De vervelendste nachten waren dat, overdag voelde je je al erg speciaal of was je al erg zenuwachtig. Je wilde dat de nacht snel voorbij ging, maar je hield het echt niet meer. En wat was je blij als het dan eindelijk zo ver was!

4. Onder je stoel gaan zitten met schoolreisje

De oh zo bekende grap die je, ondanks ‘ie ieder jaar herhaald werd, helemaal geweldig vond. Wanneer jullie bijna bij de school terug waren ging iedereen onder de stoelen zitten zodat de ouders dachten een lege bus te zien. Wat voelde je je toen een boef!

5. Stiekem om een extra snoepje vragen

Eerst bij mama, even later bij papa. En het natuurlijk dan zo proberen te doen dat ze het niet van elkaar wisten. HA! Had jij ze daar even mooi te pakken!

En, zijn dit dingen die jij sowieso vroeger ook hebt gedaan!?

Follow