Onderbroeken.. Er zijn tegenwoordig zóveel verschillende soorten en maten dat we van gekkigheid niet meer weten wat we aan moeten.

Strakke broeken en rokjes

Als je bijvoorbeeld naar een gala gaat waarbij je een strakke jurk of een strak rokje draagt is het onwijs lelijk als je daardoor je onderbroek ziet. Je ziet dan een afdruk en dat is, nou ja niet echt een pretje om naar te kijken. Dus alleen voor deze reden is het al een beslissing om voor de string te gaan! Hetzelfde geld voor een strakke jeans op een doodgewone schooldag.
Dikke billen

Voor de dames die graag een wat grotere kont hadden willen hebben is een string ook een aanrader. Hierdoor komt de vorm van je billen namelijk meer uit in de broek of rok die je draagt, het zal dan ook sneller lijken alsof die groter is dan normaal!

Sexy

Niets is erger dan een grannypants dragen, dit is waarschijnlijk een echte no-go bij de boys. Dus bij het dragen van een string weet je in ieder geval dat je goed zit haha!

Witte broeken

Witte jeans zijn anno 2015 een echte trend, die je natuurlijk niet mag missen. Helaas schijnt wit al gauw door en dat is zó niet oké. Een oplossing is hiervoor om een lang shirtje over je broek te dragen maar ja, wat heb je nou aan die broek als je constant een lang shirt erover moet dragen?! Een andere oplossing is een string dragen, juist doordat deze een kleiner oppervlak hebben zal je minder doorschijn zien. Kies dan natuurlijk wel voor een huidskleurige string!

Wat voor onderbroek draag jij het liefst?