Wie is er niet dol op (online) te shoppen? Het is de normaalste zaak van de wereld dat fysieke winkels nu ook een webwinkel hebben. Je merkt zelfs dat de voorraden in de fysieke winkels kleiner zijn geworden omdat er meer online besteld wordt. En dat is jammer want een dagje naar de stad is ook nog steeds erg leuk!

Omdat online shoppen razend populair is, schieten de webwinkels ook uit de grond, alsof het niks is! Natuurlijk is het fijn om ‘keuze’ te hebben, maar helaas zijn niet alle webwinkels even betrouwbaar. In dit artikel delen we 3 totaal verschillende (betrouwbare) webwinkels waar je ongerust kunt shoppen!

Ik maakte een jaar of twee geleden voor het eerst kennis met deze webshop, waar je diverse meubels en woonaccessoires kunt shoppen. Je hebt keuze uit veel verschillende stijlen waardoor er altijd wel iets is wat bij je past. Daarnaast wordt je bestelling op afspraak geleverd, wat natuurlijk áltijd fijn is!

In eerste instantie dacht ik dat je hier vooral meubels kon kopen bij deze webshop, maar het assortiment is gigantisch. Je kunt er ook terecht voor sierkussens, decoratie-laddertjes, plaids en nog veel meer!

  • Esprit – kleding, accessoires & wonen

Vroeger dacht ik altijd dat Esprit een winkel was waar je alleen kleding kon kopen voor ‘oudere’ vrouwen. Maar dat is dus echt niet waar! Je kunt bij Esprit al lang niet meer alleen terecht voor kleding, maar ook voor accessoires zoals sieraden, tassen, geurtjes enzovoorts. Je hebt er zelfs woonaccessoires! Wat erg handig is, is dat je op de webshop gemakkelijk kunt navigeren op ‘ruimte’. Daardoor zie je gelijk de items voor de betreffende ruimte waar jij naar op zoek bent! Dit voorkomt eindeloze zoektochten naar bepaalde items.

Een bijkomend voordeel is ook dat de bezorging zeer snel is, waardoor je ook niet lang op je bestelling hoeft te wachten! #yay!

Het is nog niet eens zo lang geleden dat ik kennis maakte met deze webwinkel. Kaya Sieraden is een webwinkel met handgemaakte sieraden welke Tanja allemaal zelf ontwerpt en maakt. Deze sieraden zijn voornamelijk bedoeld om als cadeau te geven, maar je kunt ze natuurlijk ook prima voor jezelf bestellen ;-). Wat ook een prachtige gedachte is achter deze organisatie is; bij de verkoop van een sieraad doneert Kaya Sieraden een x bedrag aan stichting Eduki. Tot nu toe is er al ruim € 6.000 gedoneerd, waardoor 16 kinderen naar school kunnen. Hoe mooi is dat?

Wat zijn jouw favoriete webshops?