We zijn er allemaal dol op; de leuke decoratiespulletjes die steeds meer betekenen in ons huisje. Zelf ben ik dol van marmer details, nu heb ik zelf een prachtige poster van marmer op acrylglas!

cewe

Deze prachtige plaat gebruik ik voornamelijk voor productfotografie, het staat toch net wat eleganter als een witte achtergrond! Wanneer ik niet aan het fotograferen ben staat deze mooi tegen de muur :-).

Van CEWE hebben we allemaal weleens een reclame voorbij zien komen, het eerste waar je vast aan denkt is een fotoboek of iets dergelijks – ontzettend leuk, zeker met de feestdagen die binnenkort weer voor de deur staan! Maar ook kun je bij CEWE makkelijk producten laten maken/ afdrukken om je huisje mee te decoreren! Zeker producten die je niet zo snel in de winkel zal vinden 😉

1. Collage

Soms zie je net die ene afbeelding of quote die je graag zou willen hebben aan de muur, maar nérgens kun je ze vinden. Het is ook niet makkelijk om zelf uit te printen omdat ‘ie groter is als een A4’tje. Bij CEWE kun je ook deze beelden gemakkelijk laten printen – foto’s op canvas!
Ontzettend tof als je dit met meerdere doet in diverse afmetingen en deze samen aan de muur hangt!

2. Familiefoto’s

Het klinkt heel eenvoudig, maar toch heeft lang niet iedereen het; familiefoto’s aan de muur. En dat terwijl het zó ontzettend gaaf is om een serie onder of naast elkaar te hangen. Naast canvas kun je er ook voor kiezen de foto’s op hout of een ander materiaal te laten printen – zodat het helemaal matcht met de inrichting van je huis! Daarnaast is het ook hartstikke fijn om je familie altijd ‘dichtbij’ te hebben!

3. Fotokalenders

Ze zijn zó leuk, maar we hebben ze echt te weinig! Fotokalenders kun je ook bij CEWE op verschillende manieren bestellen. Het is zo leuk om iets functioneels als een kalender te combineren met het persoonlijke van (familie)foto’s. Daarbij hangen ze net als een schilderij aan de muur en wekken ze iedere maand weer fijne herinneringen op!

Wij zijn in ieder geval fan van deze service, zowel voor ons interieur als humeur geeft dit een positieve boost!

Welke herinneringen voeg jij graag toe als decoratie voor je interieur?